Lakirna delavnica

lakiranje-a1

Ličarska dela

Polepšajte vašega jeklenega konjička!

Če ste bili udeleženi v prometni nesreči, ste po pomoti zapeljali na kakšen robnik, ali vam je avto ujela toča? Karkoli je že vzrok, pripeljite vaš avtomobil v našo avtoličarsko delavnico.

Nudimo visoko kakovostna avtoličarska dela da boste zadovoljni vi in vaš jeklen konjiček.

Avtoličarstvo Badalič

Temelji in laki ter vsi zaščitni premazi so na dvo komponentni osnovi. Barve in laki pa na vodni okolju prijazni osnovi. Izdelani so s strani svetovno priznanih proizvajalcev (STANDOX, GLASIURIT, 3M in KENT) in s svojo kvaliteto kljubujejo vsem vremenskim vplivom. lakiranje-a2Mešamo pa tudi barve po naročilu (v RAL lestvici).

Vozila brizgamo in sušimo v komori, saj tako zagotovimo popolnost postopka. Kadar je to potrebno, pa uporabljamo za sušenje tudi keramične grelnike. Razen vozil pa lakiramo tudi druge PVC in kovinske izdelke (npr. spojlerje, čelade, motorje in celo radiatorje in kovinsko galanterijo).

Lakirna delavnica

Vsa atoličarska dela temeljijo na visoko kvalitetnih materialih. Temelji in predlaki so na dvokomponenti osnovi kakor tudi vsi zaščitni antikorozijski premazi in mase, kot so fufirni kiti, izolacijski premazi in tesnilne mase najboljših tujih proizvajalcev. Vozila brizgamo in sušimo v lakirno-sušilni komori. Temelje, predlake in kite pa sušimo tudi z keramičnimi gelniki. Izvajamo tudi ostala ličarska dela kot so brizganje PVC spojlerjev, PVC dodatne opreme, zunanjih PVC ogledal v bavi vozila. Lakiramo tudi kovinske predmete, kovinske konstrukcije in elemte, ograje, radiatorje, kolesa, motorna kolesa, luči, svetila, PVC ohišja motornih koles, bencinske rezervoarje, čelade in še in še.

lakiranje-a3Mešalnica

Razpolagamo z vsemi barvnimi toni za vsa osebna, tovorna vozila in motorna kolesa na dvokomponenti vodni osnovi. Barve in laki so visoko odporni na vremenske vplive in so kvalitetno narejeni s strani svetovno piznanih proizvajalcev kot sta STANDOX in GLASURIT. Mešamo tudi tone v RAL lestvici z možnostjo izdelave v mat, polmat in visokem sijaju z možnostjo fine ali pa grobe strukturne granulacije. Možnost namešanja tudi polyvretanskega in epoxi laka v vseh barvnih kombinacijah.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več