Poliranje

Nudimo Vam strojno poliranje in čiščenje vseh osebnih in kombiniranih vozil s 3 kratno obdelavo (z grobo pasto, nato s fino pasto in na koncu še s silikonskim premazom). Poliranje s sistemom, ki ne povzroča hologramov na temnih barvah temveč jih odpravi. Nudimo reparaturno popravilo poškodovanega laka, PVC odbijačev, obrob in ostalih PVC delov.

Poleg tega pa Vam ponujamo tudi generalno čiščenje notranjosti vozila po poliranju. Po opravljenem poliranju vašega avtomobila pridobite na izgledu in zaščiti laka in ostalih spoliranih površin.

Če imate željo po prodaji vašega jeklenega konjička, je naša delavnica pravi naslov za POLIRANJE in ČIŠČENJE ter pripravo za prodajo!

poliranje-a1 poliranje-a2 poliranje-a3 poliranje-a4

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več